جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

لیست مطالب

چه مبلی مناسب بازسازی است؟

اشتراک گذاری در:

امروزه بیشتر افراد به سبک و نوع دکوراسیون داخلی منزل خود توجه بیشتری دارند. مبلمان یکی از عناصر اصلی دکوراسیون منزل است. خبر خوب این است که اثاثیه منزل از جمله مبل، میز، صندلی و غیره در سبک‌های مختلفی تولید می‌شوند. به همین دلیل مشتریان می توانند آن را مطابق با سلیقه خود سفارشی کنند. امروزه بازسازی مبل های قدیمی به دلیل گرانی و افزایش قیمت مبلمان بسیار بیشتر از قبل شده است چرا که بسیاری از افراد قدرت خرید و تعویض مبل های خود را ندارند به همین دلیل نیز ترجیح می دهند به بازسازی مبل های قدیمی خود بپردازند تا با هزینه ای بسیار کم تر از هزینه خرید مبل جدید صاحب مبل هایی نو شوند و چندین سال دیگر نیز از آن ها استفاده کنند.

البته لازم به ذکر است که بازسازی مبل های قدیمی همیشه به دلیل توان مالی پایین افراد نیست زیرا گاهی برخی از افراد به این دلیل به بازسازی مبل های قدیمی خود می پردازند که سبک و ظاهر آن ها را می پسندند و نمی خواهند مبل دیگری را جایگزین آن ها کنند و یا برخی دیگر نیز نمی توانند در بازار و نمایشگاه ها مبلی مانند مبل های قدیمی خود پیدا کنند به همین دلیل تصمیم به بازسازی مبل های قدیمی می گیرند.
حال فرقی نمی کند شما جزو کدام دسته از افراد هستید و تنها مسئله مهم و قابل توجه این است که تصمیم به بازسازی مبل های قدیمی خود گرفته اید البته برخی از افراد نیز پس از اخذ چنین تصمیمی در ذهن خود مدام به این مسئله فکر می کنند که چگونه می توان مبل های قدیمی را بازسازی کرد یا چه مبلی مناسب بازسازی است؟ و حتی برخی از افراد با فکر به این مسئله از بازسازی مبل های قدیمی خود منصرف می شوند چرا که بر این باورند مبل هایشان بیش از اندازه فرسوده شده است و به هیچ عنوان قابل بازسازی نیستند؛ نکته ای که این افراد باید در نظر بگیرند این است که فقط در صورتی قابل بازسازی بودن و یا نبودن مبل های قدیمی مشخص می شود که تعمیرکار آن ها را بررسی کند در نتیجه پیش از هرگونه اقدامی ابتدا از یک تعمیرکار بخواهید مبل های شما را بررسی کند.

نحوه بازسازی مبل های قدیمی

ممکن است بسیاری از افراد نحوه بازسازی مبل های قدیمی برایشان مبهم باشد و در ذهن خود با سوالاتی مواجه شوند به همین دلیل در ادامه روش های مختلف بازسازی و همچنین نحوه بازسازی مبل های قدیمی را مورد بررسی قرار می دهیم:

روش اول: بازسازی مبل های قدیمی با رسیدگی به پارچه مبلی و یا کاور مبل

زمانی که از عبارت “رسیدگی به پارچه مبلی و کاور مبل” استفاده می شود بدون شک ذهن و فکر همه افراد به سمت تعویض رویه مبل می رود البته این مسئله کاملا طبیعی است اما بهتر است پیش از این که نسبت به تعویض رویه مبل اقدام کنید بررسی کنید که آیا رویه مبل فقط دچار لک و آلودگی شده است و با یک شستشو می توان آن ها را رفع کرد و یا خیر؟ اگر جواب شما خیر است و پارچه و روکش دچار آسیب های زیاد و فرسودگی بسیاری شده اند آن گاه بهترین راه تعویض رویه مبل است.
البته اگر قدرت خرید و تعویض رویه مبل را ندارید می توانید از کاور های جدید استفاده کنید چرا که قیمت کاور های مبل بسیار کم تر از هزینه تعویض رویه مبل است.
روش دیگری که می تواند جایگزین تعویض رویه مبل شود، رنگ کردن روکش پارچه ای و یا روکش چرمی مبل است.

تعویض مبل کهنه با نو در اصفهان
روش دوم: اضافه کردن لایه ای چوب به قالب و اسکلت مبل

وقتی مدت زمان زیادی از یک مبل استفاده می شود کلاف و قالب مبل نیز کیفیت سابق خود را از دست می دهد که شما می توانید با متصل کردن لایه چوبی به قالب و اسکلت مبل این مشکل را برطرف کنید.

روش سوم: بازسازی مبل های قدیمی با رفع آثار خش افتادگی از روی چوب و بدنه مبل

همه ما به خوبی می دانیم که پس از مدتی ممکن است بدنه و چوب مبل دچار خش افتادگی شود و خش افتادگی ها هرچند عمق کمی نیز داشته باشند جلوه ناخوشایندی به مبل ها می بخشند و سبب کهنه به نظر رسیدن مبل ها می شوند در نتیجه شما می توانید برای رفع این مشکل یا خودتان دست به کار شوید یا آن را بر عهده تعمیرکار بسپارید. در صورتی که خودتان می خواهید خش افتادگی های روی چوب را برطرف کنید می توانید از واکس و پاستل استفاده کنید همچنین محلول سرکه و روغن زیتون نیز گزینه مناسبی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مشابه

مبل مکانیزه چیست؟ مبل مکانیزم دار که که مبل ریلکسی (recliner sofa) نیز معروف است، نوعی مبل است که دارای

مبلمان یکی از اجزای اصلی دکوراسیون داخلی هر خانه‌ای است که نه تنها به زیبایی فضا کمک می‌کند، بلکه راحتی

راهنمای کامل شستشوی مبل (مراحل + نکات) حفظ زیبایی و دوام مبلمان یکی از مهم‌ترین اجزای دکوراسیون داخلی هر خانه‌ای